| ANAHI U SERIJI REBELDE!!!!!!!!!! | |
|
+5~*~anny_la_mejor~*~ ~Angel de Dul~ REBELDE girl-4ever Melysssa UCKER 9 posters |
Autor | Poruka |
---|
UCKER ♥Admin♥
Broj poruka : 240 Godina : 30 Lokacija : RBD IS THE BEST Datum upisa : 29.11.2008
| Naslov: ANAHI U SERIJI REBELDE!!!!!!!!!! Sub Jan 03, 2009 7:32 pm | |
| Mia Colucci Cáceres (Anahi). Ona je tipična tatina devojčica:razmažena,veliki materijalista i opterećena svojim izgledom. Ipak ispod te fasade krije se usamljeno srce koje traži nežnost i ljubav. Ona je infantilna devojka, ali sa pozitivnim osećanjima. Otvorena je, veliki prijatelj, predaje se bez rezerve i granica. Ona je najpopularnija devojka u školi, najbolje drugarice su joj Vico i Celina i ona je buduća devojka Miguela Aranga. Njoj pristaje slika glupe plavuše, ali će se kasnije ispostaviti da je ona mnogo pametnija. Njen otac je popularni modni dizajner Franco Colucci. Mia misli da je njena majka poginula, ali ju je ona napustila. Mia je član grupe RBD, sa svojim drugovima Diegom, Giovanniem, Lupitom, Robertom i svojim dečkom Miguelom. Svaka devojka (sa izuzecima) želi da bude kao Mia zbog njene lepote, tela i zbog njenog glasa. Mia ne izlazi iz sobe ako je emotivno povređena ili ako se ne oseća dovoljno lepom. Ponekad se iza,,barbi lica tobože savršene devojke krije, ali to čini da bi prikrila tugu, samoću i potrebu za nežnošću. Miji je najviše stalo do njenih prijatelja. Nikada nije spavala sa dečkom iz straha da je on ne ostavi. Ali sa Miguelom je drugačije, ona želi da spava s njim, ali se uvek predomisli u poslednjem trenutku. U jednom delu Mia želi da ide do kraja, ali je Miguel odbija jer ju je prevario i želi da joj prizna dok se ne desi nešto. Na kraju Mia, Roberta i Jose Luhan postaju sestre kada se Alma i Franco venčaju. | |
|
| |
Melysssa *Moderator*
Broj poruka : 102 Godina : 29 Lokacija : Los Angeles,Los Angeles, Los Angeles Datum upisa : 23.01.2009
| Naslov: Re: ANAHI U SERIJI REBELDE!!!!!!!!!! Pet Jan 23, 2009 6:49 am | |
| Pa ne svidja mi se njena uloga | |
|
| |
REBELDE girl-4ever ♥Admin♥
Broj poruka : 477 Godina : 29 Lokacija : SIEMPRE CON RBD!!!!! Datum upisa : 10.11.2008
| Naslov: Re: ANAHI U SERIJI REBELDE!!!!!!!!!! Pet Feb 13, 2009 5:30 am | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 477 Godina : 29 Lokacija : SIEMPRE CON RBD!!!!! Datum upisa : 10.11.2008
| Naslov: Re: ANAHI U SERIJI REBELDE!!!!!!!!!! Pet Feb 13, 2009 5:31 am | |
| Msm MENI je ona super,svidja mi se njena uloga! | |
|
| |
Melysssa *Moderator*
Broj poruka : 102 Godina : 29 Lokacija : Los Angeles,Los Angeles, Los Angeles Datum upisa : 23.01.2009
| Naslov: Re: ANAHI U SERIJI REBELDE!!!!!!!!!! Pet Feb 13, 2009 5:56 am | |
| Pa dobro sta odma nabrajas, meni se ne svidja, bas je bzvz, samo se krevelji | |
|
| |
~Angel de Dul~ Wow!Postajes redovan clan!
Broj poruka : 62 Datum upisa : 12.02.2009
| Naslov: Re: ANAHI U SERIJI REBELDE!!!!!!!!!! Pet Feb 13, 2009 9:32 am | |
| pa nije any kriva zbog uloge,i uloga nije losa! | |
|
| |
~*~anny_la_mejor~*~ WELCOME!Tek si se regovala na forum!
Broj poruka : 21 Datum upisa : 17.02.2009
| Naslov: Re: ANAHI U SERIJI REBELDE!!!!!!!!!! Uto Feb 17, 2009 9:05 am | |
| njena uloga mi je omiljena....a kad pocne da prica kao beba...pojela bih je kako je medena.... | |
|
| |
~! ANY !~! MAI !~!~FAN !~ Postaješ fan Any,Dul & May
Broj poruka : 146 Datum upisa : 03.01.2009
| Naslov: Re: ANAHI U SERIJI REBELDE!!!!!!!!!! Sre Feb 18, 2009 1:03 pm | |
| | |
|
| |
~Angel de Dul~ Wow!Postajes redovan clan!
Broj poruka : 62 Datum upisa : 12.02.2009
| Naslov: Re: ANAHI U SERIJI REBELDE!!!!!!!!!! Čet Feb 19, 2009 3:07 am | |
| da! mozda je malo razmazena,ali nema veze! meni se swidja! | |
|
| |
~! ANY !~! MAI !~!~FAN !~ Postaješ fan Any,Dul & May
Broj poruka : 146 Datum upisa : 03.01.2009
| Naslov: Re: ANAHI U SERIJI REBELDE!!!!!!!!!! Čet Feb 19, 2009 11:43 am | |
| | |
|
| |
UCKER ♥Admin♥
Broj poruka : 240 Godina : 30 Lokacija : RBD IS THE BEST Datum upisa : 29.11.2008
| Naslov: Re: ANAHI U SERIJI REBELDE!!!!!!!!!! Ned Apr 19, 2009 4:10 am | |
| ona jesvoju ulogu odigrala super....samo sto joj je takva uloga pa mora da se krevelji stalno...hahahaha | |
|
| |
tany_anny WELCOME!Tek si se regovala na forum!
Broj poruka : 4 Godina : 29 Datum upisa : 19.04.2009
| Naslov: Re: ANAHI U SERIJI REBELDE!!!!!!!!!! Pon Apr 20, 2009 2:30 pm | |
| aa....meni je ona super u seriji...samo mi malo smeta što stalno neš glumi... ali je super...love her... | |
|
| |
Melysssa *Moderator*
| Naslov: Re: ANAHI U SERIJI REBELDE!!!!!!!!!! Uto Apr 21, 2009 5:40 am | |
| U prvoj sezoni dok gledam Rebelde...mi je jos onako super....ali zato u drugoj.....previse se krevelji...eto to je moje misljenje | |
|
| |
| Naslov: Re: ANAHI U SERIJI REBELDE!!!!!!!!!! Sre Apr 22, 2009 5:28 am | |
| Ok...meni je njena uloga bas teska...i super ju je odglumela... | |
|
| |
ANAHI PARA SIEMPRE WELCOME!Tek si se regovala na forum!
Broj poruka : 5 Godina : 30 Lokacija : NA PUSTOM OTOKU S PONCHOM =P Datum upisa : 31.07.2009
| Naslov: Re: ANAHI U SERIJI REBELDE!!!!!!!!!! Pet Jul 31, 2009 8:14 am | |
| meni je njema uloga predobra bas mi je slatka !!! | |
|
| |
Sol de la riva WELCOME!Tek si se regovala na forum!
Broj poruka : 30 Lokacija : U svom svijetu :) Datum upisa : 25.08.2009
| Naslov: Re: ANAHI U SERIJI REBELDE!!!!!!!!!! Čet Avg 27, 2009 6:24 am | |
| Ma Mia je jedna od najboljih cura u seriji. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: ANAHI U SERIJI REBELDE!!!!!!!!!! | |
| |
|
| |
| ANAHI U SERIJI REBELDE!!!!!!!!!! | |
|